Sr Account Executive

Solliciteer nu

Sr Account Executive

Cutr zoekt een Account Executive om ons team te versterken.

Full-time · Amsterdam, Netherlands

Onze missie is om houtproductie voor alle betrokken partijen te vereenvoudigen door het gemakkelijker, sneller en goedkoper te maken. Hiervoor hebben we jouw hulp nodig!Wat je zult doen

We zijn op zoek naar een Account Executive om ons kleine maar energieke salesteam te versterken. We bevinden ons in het vroege stadium van het uitbreiden van ons salesteam, dus je speelt een grote rol bij het definiëren en uitbouwen van winnende strategieën om ons marktaandeel te laten groeien. Als AE ben je verantwoordelijk voor het sluiten van deals met nieuwe klanten en het behouden en uitbreiden van onze huidige klantrelaties.

Je werkt nauw samen met onze ervaren sales- en growth teams om onze front-of-house processen te verbeteren. Als het vertrouwde aanspreekpunt van onze klanten, kan je een diepgaand inzicht in hun uitdagingen vertalen in effectieve actieplannen. Je speelt een cruciale rol door hen een uitzonderlijke ervaring te bieden en waardevolle marktinzichten en klantbehoeften te verzamelen die onze marktstrategie en productroadmap zullen sturen. 

Dit ben jij

 • Spreekt vloeiend Nederlands

 • 3-5+ jaar ervaring in sales, account management, of technische/productie/marktplaats klantgerichte functies

 • Ondernemende, hands-on houding: je wilt jezelf verder ontwikkelen in deze branche en je carrière in sales laten groeien

 • Uitzonderlijke organisatorische vaardigheden en een oog voor detail

 • Neemt graag je verantwoordelijkheid en kan zelfstandig werken in een snelle start up-omgeving

 • Ervaring in de bouw- of houtgerelateerde industrie is een groot pluspunt!

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs

Wat wij bieden

 • Uitstekende kansen om te groeien

 • De kans om samen te werken met en te leren van de besten

 • Salaris plus aandelen

 • Variabele vergoeding op basis van behaalde targets.


Onze ambitie

Cutr is hét platform voor ontwerpers om dingen gemaakt te krijgen. Wij zijn een team van ingenieurs, houtbewerkers en ontwerpers met het gezamenlijke doel om houtproductie gemakkelijker, sneller en goedkoper te maken voor alle betrokken partijen. We vinden het belangrijk om de wereld naar een koolstofarme toekomst te leiden en geloven dat een 10x betere houtproductie-industrie de sleutel is om dit te bereiken. We worden ondersteund door de beste investeerders ter wereld en we ontmoeten je graag.


Dit vinden wij belangrijk

Klantenobsessie - Alles wat we doen moet om onze klanten draaien. We kunnen geweldige ideeën hebben als ervaren productbouwers, maar die ideeën moeten voortkomen uit de problemen die onze klanten ervaren.

Diversiteit - We geloven dat we als team beter in staat zijn om problemen op te lossen als we deze vanuit verschillende perspectieven bekijken. Dit betekent dat we actief werken aan het bouwen van een team met verschillende achtergronden en ervaringen en bouwen aan een inclusieve omgeving die individualiteit, begrip en innovatie mogelijk maakt.

Volwassenheid - We willen werken met mensen die teamwerk met empathie en nederigheid kunnen benaderen. We werken allemaal hard om moeilijke problemen op te lossen, en onderweg kunnen we het oneens zijn over hoe we dat moeten aanpakken. Hoe we deze conflicten op een positieve manier oplossen, is belangrijk en maakt ons een beter team.


Het proces

 1. Eerste gesprek - We praten over de functie en doelen (zowel die van jou als ons).

 2. Sales interview - Je spreekt met iemand van het Sales team over het product, de industrie en hoe je te werk gaat.

 3. Opdracht - We plannen tijd voor een opdracht en teamleden staan tot je beschikking voor eventuele vragen.

 4. Team chat - Je komt meer teamleden ontmoeten en hebt veel tijd om vragen te stellen en elkaar wat beter te leren kennen.

 5. Aanbod! 🎉

Ben jij uit het goede hout gesneden?

Wil jij het team versterken als onze nieuwe Account Executive? Dan horen we graag van je!